MARKETING I BIZNES

Multicolor – centrum sitodruku
Długi Opis Firmy:

CENTRUM SITODRUKU MULTICOLOR
Multicolor specjalizuje się nadrukiem na ubraniach i tkaninach wzorów według dostarczonych przez klienta pomysłów, jak i również wykonuje własne grafiki. Posiada profesjonalny sprzęt i doświadczonych pracowników. Efekty i techniki wykonania, są starannie dopracowane z jakością i trwałością druku na materiale. Każde zamówienie jest nadrukowywane, tak aby dostrzec perfekcję jego wyglądu na ubraniu. Oferta Łódzkiej drukarni to kilka metod sitodruku, zadrukowania, tkaniny na różne sposoby. Specjalizuje się różnymi efektami: nowoczesnych, różnych i ciekawych wzorów dla potrzeb każdego klienta. Drukarnia cechuje się szybkim czasem realizacji i terminowością według potrzeb klienta.
Multicolor posiada w ofercie druki: sitodruk, wodny, wywabowy, plastizolowy, wypukły, glitterowy, folią, flockiem, wodny barierowy UV, aplikację cekinową.
Sitodruk w Łódzkiej firmie jest najczęściej stosowaną formą nadruku na koszulkach. Metoda ta była stosowana w czasach starożytnych. Z czasem została udoskonalona i unowocześniona, przez co stała się jedną z najlepszych i szybkich metod produkcji dużych ilości druku na tkaninie. Może być wykonywana na dużej powierzchni tkaniny w różnych kolorach. Nadruki w ten sposób mogą być wykonane metodą nadruku: wodnego, wywabowego, plastizolowego czy wypukłego.
Druk wypukły jest drukiem 3D. Jego cechą jest wyostrzona widoczność części nadruku, który wydaje się wychodzić poza materiał. Czasem bywa wykonany w formie wychodzącej z delikatną wypukłością tkaniny. Taki rodzaj nadruku dodaje efektu, wzoru na tkaninie. Jest ciekawą i zaskakującą formą druku na ubraniach.

Telefon: +48422141048
Mapa google:

Fotolustra – atrakcja na każdą imprezę
Długi Opis Firmy:

Ważne huczne wydarzenia są urozmaicane o kolejne atrakcje. Nowością na rynku eventowym są fotolustra, które gwarantują zabawę dla uczestników oraz zaczynają zastępować fotobudki. Ich fenomen polega na wykonywaniu Selfie oraz możliwości jego edytowania. Zdjęcie można zmienić do postaci gifu lub w prosty sposób wydrukować czy opublikować na dowolnym portalu społecznościowym. Jego zasada działania opiera się na ukrytej kamerce oraz dotykowym ekranie w postaci powierzchni lustra w stylowym wykończeniu. Taki dodatek do imprezy pokaże innowacyjność. W celu wynajęcia fotolustra należy wybrać jedną opcje z katalogu na przykład pakiet basic, pakiet standard albo pakiet premium. Wszystkie opcje różnią się wielkością cen oraz są uzależnione od odległości do klienta, jaką ma pokonać Selfie mirror. W skład każdej oferty wchodzą dodatkowe gadżety, możliwość wykonania podpisu, personalizowanie ujęć, pomoc przy obsłudze, kody QR, a przede wszystkim zdjęcia bez limitu. Natomiast jeśli organizator jest tradycjonalistą to na stronie FOTOLUSTRA.COM można znaleźć również ofertę wynajmu fotobudki. Urządzenie daje okazję na wykonanie fotografii w małej budce, gdzie uczestnicy mogą przyjąć wybraną pozę czy mimikę. Chwilę później następuje automatyczny wydruk. W ofercie można znaleźć kolorowe drobiazgi, dodające charakteru oraz koloru fotografiom. Cena fotobudki jest zależna od odległości do klienta. Podsumowując wynajęcie fotomatów na imprezę gwarantuje nowe atrakcje oraz zatrzymanie niezapomnianych chwil.

Strona Firmowa: https://fotolustra.com/
Mapa google: